Avaira toric

Avaira toric is een voordelige silicone hydrogel lens met cylinder

Met Avaira toric heeft u uitzonderlijke stabiliteit, zicht en comfort met silicone hydrogel

De Avaira toric contactlenzen van CooperVision maken deel uit van de silicone hydrogel familie Avaira van CooperVision.

Als u astigmatisme hebt, is Avaira toric van CooperVision uw kans om een lens te dragen met een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren. Dat is te danken aan het exclusieve Aquaform® Comfort Science™. Dit unieke materiaal houdt water in de lens vast, zonder behoefte aan bijkomende oppervlaktebehandelingen of bevochtigingsmiddelen – zo blijft de lens de hele dag comfortabel. En als wereldleider in torische contactlenzen heeft CooperVision Avaira toric ontworpen voor een consistent pasgemak en visuele prestaties – zodat u scherp ziet telkens als u knippert. Dit wordt aangevuld door een in de lens opgenomen uv-filter.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. Consumenten moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

€ 40.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *