MyDay daily disposable

MyDay daily disposable daglenzen voor comfort en zuurstof voor het oog

De comfortabele nieuwe daglens van CooperVision

De MyDay daily disposable zachte daglens van CooperVision met Smart Silicone technology levert een contactlens met de juiste balans, zodat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort (wat u wilt hebben).
Een moderne 3de generatie Silicone Hydrogel contactlens zonder oppervlaktecoating of wetting agent. Een geavanceerd lensontwerp in combinatie met Aquaform™, vormen samen “Comfort Science”, de nieuwste standaard in contactlens comfort: de hele dag en de hele maand lang een comfortabel gevoel.

De MyDay daily disposable zachte daglenzen van CooperVision geven uw ogen wat ze nodig hebben; ademende contactlenzen die zo comfortabel zijn, dat u er nauwelijks aan denkt.

€ 20.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *