clariti 1 day multifocal

clariti 1 day multifocal is de enige silicone hydrogel multifocale daglens

Zichtcorrectie voor presbyopie: scherp van dichtbij, voor veraf en alles ertussen

Op dit moment is clariti 1 day multifocal de enige silicone hydrogel daglens met een leesgedeelte. Hierdoor heeft u een contactlens van het hoog zuurstof doorlatende materiaal silicone hydrogel die tevens uw leesbril kan vervangen. Als slagroom op de taart heeft u een optimale hygiëne doordat u met deze daglens dagelijks een nieuwe lens gebruikt en zo vervuiling van de contactlens geen kans geeft.

Verder maakt de clariti 1 day multifocal daglens gebruik van de WetLoc™-technologie. Hierdoor ontstaat er tijdens het dragen een dun laagje op de lens dat het traanvocht vasthoudt en daardoor de gehele dag een hoog draagcomfort geeft.

clariti 1 day multifocal werd oorspronkelijk uitgegeven door de fabrikant Sauflon. In 2014 heeft CooperVision de fabrikant Sauflon overgenomen. Alle verpakkingen worden nu door CooperVision aangepast naar hun design.
Momenteel kunt u dus verpakkingen met als fabrikant Sauflon of CooperVision ontvangen. Excuses voor eventuele verwarring.

€ 30.00

Naar de website

Post Author: