AIR OPTIX for Astigmatism

AIR OPTIX for Astigmatism laat tot 5x meer zuurstof door

Uw ogen worden met AIR OPTIX for Astigmatism maandlenzen beschermd tegen symptomen zoals: irritatie, droogte en rode ogen

AIR OPTIX for Astigmatism hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen van Alcon zijn vervaardigd van geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat de contactlenzen tot 6-maal meer zuurstof doorlaten dan traditionele zachte contactlenzen – voor ogen die er gezond uitzien en natuurlijk aanvoelen.

Alcon heeft de verpakking van AIR OPTIX aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

Ogen moeten ademen. Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen “ademen”.
Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel “cornea” genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies.

  • Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens met het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag
  • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
  • Maandelijks vervangen

De lens AIR OPTIX for Astigmatism werd eerder uitgebracht door fabrikant CIBA Vision. Door een overname wordt deze lens voortaan verkocht onder fabrikant naam Alcon. Beide namen kunt u op de verpakkingen aantreffen
Excuses voor eventuele verwarring

€ 22.50

Naar de website

Post Author: